Поліцейський фронт-офіс відкрили у Черкасах

На Черкащині запрацював пілотний проєкт “Custody Records” для захисту прав затриманих та поліцейських. Презентація відбулась у Черкаському районному управлінні поліції ГУНП в Черкаській області.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Черкаській області.

«Реалізація проєкту «Custody Records» стала можлива завдяки тісній співпраці з міською радою та обласною військовою адміністрацією. Було здійснено перепланування приміщень, кожне з яких було обладнане камерами відеоспостереження та комп’ютерними системами. Це безумовно новий стандарт у дотриманні прав людини», – сказав головний поліцейський області  Вячеслав Гурін.

Як наголосили під час презентації алгоритму роботи системи, даний проєкт змінює не тільки інфраструктурні умови. Він змінює філософію сприйняття, філософію затримання, як такого.

Система «Custody Records» передбачає декілька основних аспектів. Перш за все – це зміна інфраструктурних умов підрозділів поліції. Другим аспектом є те, що кожне приміщення забезпечене постійним, цілодобовим відеоспостереженням та призначення інспекторів дотримання прав людини, які за це відповідають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *