Терміново ліки для армії у Черкасах збирають волонтери «Хрещатик Сіті»

Терміновий збір ліків для солдат Збройних Сил України у Черкасах розгорнули волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Збір триватиме від сьогодні до п’ятниці. Ліки просять приносити до офісу Дитячого центру допомоги, що знаходиться у ТРЦ «Хрещатик Сіті». Список ліків див. на фото під текстом повідомлення.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Друзі, прошу долучитися до збору! Терміново потрібні ліки для наших захисників. Дещо ми з командою передали, але ще багато треба зібрати. Збирати будемо з 13 по 17 лютого в приміщенні нашого дитячого волонтерського центру (вулиця Дашкевича,19 перший поверх) щоденно з 15 до 17. Дякую кожному за підтримку! Разом до Перемоги!, – повідомила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *