У Черкасах попрощалися із двома загиблими Героями

У Черкасах попрощалися із двома захисниками України. Захищаючи  незалежність і територіальну цілісність України, своє життя поклали штаб-сержант Дмитро Марценюк і молодший сержант Сергій Журка.

Дмитру Анатолійовичу Марценюку було 37 років. Він закінчив у Черкасах 11 школу. Потім проходив строкову службу у Збройних Силах України.


Дмитро Марценюк був учасником АТО. На захист рідної землі від російських окупантів став у 2014 році. Потім була робота на різних посадах та напрямках.
Коли почалося повномасштабне вторгнення, Дмитро Анатолійович був призваний за мобілізацією, служив розвідником-радіотелефоністом.

Життя воїна-захисника обірвалося на Донеччині, внаслідок вогневого контакту із противником. Тепер Дмитро приєднався до Небесної Варти і уже з неба охороняє спокій нашої рідної України.

Сергій Анатолійович Журка народився на Маньківщині. Йому було 53 роки. Закінчив Дніпропетровський технікум автоматики і телемеханіки за спеціальністю «Електронні обчислювальні машини і прилади».

Сергій Анатолійович – учасник АТО. Служив у ЗСУ з 2015 по 2016 рік. У 2017 році знову підписав контракт з однією із військових частин. Досвідчений воїн, сміливий і мужній захисник поліг у запеклому бою під час артилерійського та мінометного обстрілу. Військовий отримав поранення, несумісні з життям.

Вічна слава полеглим Героям, на чиїх плечах тримається мир і майбутня Перемога нашої України!
Щирі співчуття рідним і близьким наших захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *