У Черкасах відбувся концерт до Дня святого Валентина

Концерт з нагоди дня святого Валентина, яке вважають святом усіх закоханих, провели у Територіальному центрі надання соціальних послуг. Привітати підопічних відділення денного перебування приїхав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця міського голови Марина Гаркава.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Анатолій Бондаренко від імені міської ради та громади міста привітав усіх зі святом. Зокрема, вручив подарунок танцювальній і подружній парі – Валерію Гудзенко з Лідією Павлюк. Саме у територіальному центрі вони поєднали свої долі та втілили в життя давню мрію – навчитися танцювати.

«Поки наші збройні сили б’ють ворога, ми обов’язково повинні пам’ятати про наших батьків, які побудували нашу країну. Міська влада намагається докладати максимум зусиль для розвитку соціальної сфери міста, в тому числі й для територіального центру, аби заклад розвивався, – сказав Анатолій Бондаренко. – Принагідно вітаю нашу подружню пару і всі родини Черкас. Переконаний: незалежно від того, скільки тобі років, треба кохати й цінувати свою половину. Зичу всім здоров’я і довгих років життя. А нашій країні – перемоги, яка, упевнений, буде за нами. Слава Україні!».

«Я завжди захоплююся цими активними людьми, які відвідують територіальний центр та інші подібні заклади, – говорить Марина Гаркава. – Як вони, попри зрілий вік і нелегкий воєнний час, уміють тримати позитивний дух, жити і радіти життю! Їхня сила волі мотивує нас не скаржитися на втому і проблеми, а працювати далі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *