На Черкащині СБУ викрила терористку «ЛНР»

На Черкащині СБУ повідомила про підозру учасниці терористичної організації «лнр» Служба безпеки системно викриває та притягує до відповідальності учасників терористичних організацій «л/днр», які воювали проти України.

Черговою поплічницею терористів виявилась мешканка Луганщини, яка у 2015 році приєдналась до лав терористичного угруповання. За даними слідства, у складі так званого «2-го розрахунку мінометного взводу 16 БТрО 4 ОМСБр 2 армійського корпусу народної міліції лнр» жінка була навідницею.

Під керівництвом ватажків-терористів вона брала активну участь у збройному опорі силам ЗСУ на лінії розмежування. Крім того, до її обов’язків входило проведення навчань особового складу терористичної організації «лнр» з бойової, вогневої, тактичної і спеціальної (саперна та снайперська) підготовок. За виконання поставлених завдань вона отримала звання старший лейтенант. Нині зловмисниця переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території.

Наразі слідчими СБУ учасниці НЗФ повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Заходи з викриття зловмисниці здійснювали контррозвідники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *