У Черкасах вшанували захисників Дебальцевського плацдарму

Заходи із вшанування захисників Дебальцевського плацдарму провели у Черкасах. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у фейсбуці.

“Відчуваю безмежну гордість та водночас біль за українських захисників, які продовжують запеклу боротьбу за вільне й мирне українське майбутнє.

Сьогодні ж вклонилися світлій пам’яті захисників, які до останнього тримали оборону Дебальцевського плацдарму в 2015 році. Ця операція дозволила зупинити просування противника в глиб території України.

На жаль, не всі звідти повернулися додому. Тоді на полі бою назавжди лишилися розвідники Ігор Бойко та Віталій Вергай з Черкас.

Молоді, сміливі, сильні. Найкращі сини України, які б могли ще багато зробити для рідної держави, але віддали власне життя за те, аби ми могли жити в мирній і незалежній країні. Ці втрати – завжди болітимуть. Кожен захисник – справжній герой, кожен із них робить неймовірні речі.

…Дякую всім, хто обороняв та навіть у ці хвилини обороняє рідну державу від російської агресії, виборює майбутнє для наших дітей.

Героям Слава!”, – написав Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *