100 тонн допомоги завдяки черкаській  волонтерці отримали переселенці і жителі деокупованих територій

Понад 100 тонн благодійної допомоги надав переселенцям та жителям декупованих міст і сіл Уукраїни черкаський благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті», який заснувала керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Інформацію про це журналісти «City News» отримали зі депутатського звіту Інни Бандури, опублікованому на сайті Черкаської міської ради.

Відповідно до тексту звіту на рахунку депутатки за попередній рік чимало добрих справ. Інна Бандура зарекомендувала себе відповідальною, ініціативною та небайдужою до потреб і проблем виборців обранкою. Вона плідно працювала у бюджетній комісії Черкаської міської ради, брала активну участь у переважній більшості  пленарних засідань ради, ініціювала низку нововедень та новацій, мета яких захист інтересів черкащан, пожвавлення соціально-економічного розвитку міста, поліпшення рівня комфорту та умов проживання його жителів.

Так, вона проголосувала за зміни до міської соціальної програми «Турбота», а саме: виділення коштів для оздоровлення в гірській місцевості 1050 черкаських категорійних дітей в гірській місцевості; придбання близько 10 000 тисяч продуктових наборів для пенсіонерів м. Черкаси, які отримують мінімальну пенсію; виплат родинам загиблих та безвісті зниклих учасників бойових дій.

З фонду депутатки Черкаської міської ради надала заявникам грошової допомоги на суму близько 80 тисяч гривень.

У перші дні відкритої російської агресії проти України Інна Бандура заснувала благодійний фонд «Хрещатик Сіті» і налагодила міжнародну співпрацю. За цей період фонд закамулював та надав понад 100 тонн допомоги декільком тисячам переселенців, категорійних жителів Черкас та деокупованих міст і сіл України. 

Наводимо текст звіту:

ЗВІТ

депутатки Черкаської міської ради Інни Бандури за січень — грудень 2022 року

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»», як депутат Черкаської міської ради обраний від партії «Європейська Солідарність» публічно звітую про свою діяльність.

Основне завдання депутатів місцевих рад – це представництво інтересів людей.

В межах свої повноважень сприяла виділенню коштів на територіальну оборону та ЗСУ, збалансованому соціально-економічному розвитку Черкас.

І. Відомості про діяльність у раді та в її органах, до яких обрано:

Як депутатка Черкаської міської ради фракції «Європейська Солідарність» взяла участь у роботі більшості  пленарних засідань сесій Черкаської міської ради в 2022 році, а також засідань постійної комісії з бюджету та економічного розвитку Черкаської міської ради, секретарем якої я є. Була ініціаторкою ряду проектів рішень та звернень. Регулярно активно виступаю на сесіях та засіданнях комісії.

Разом з колегами по фракції «Європейська Солідарність» напередодні кожного пленарного засідання обговорюємо актуальні питання порядку денного, спільні проєкти та роботу тимчасових комісій..

ІІ. Відомості про прийняті радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу:

          Надважливим був розгляд та ухвалення бюджету Черкас на 2022 рік, а також Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста. Ретельно та уважно попрацювавши над оптимізацією бюджету з урахуванням у ньому всіх найактуальніших проблем міста, проголосував за ухвалення цього бюджету. Планувалося ряд проектів для покращення інфраструктури та комфорту проживання в місті.

Широкомасштабна агресія росії 24 лютого 2022 року змінила ці плани.

Як депутатка Черкаської міської ради, ще до 24.02.22 підтримала формування сил територіальної оборони Черкас та їх фінансуванню. Послідовно підтримую виділення бюджетних коштів  на підтримку ЗСУ, територіальної оборони та правоохоронців. 

Проголосувала за зміни до міської соціальної програми «Турбота», а саме: виділення коштів для оздоровлення в гірській місцевості 1050 черкаських категорійних дітей в гірській місцевості; придбання близько 10 000 тисяч продуктових наборів для пенсіонерів м. Черкаси, які отримують мінімальну пенсію; виплат родинам загиблих та безвісті зниклих учасників бойових дій.

 Підтримала  «Звернення депутатів Черкаської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо посилення територіальної оборони України», «Звернення депутатів Черкаської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів Україні щодо неприпустимості забирати майно комунальних та приватних підприємств за двомісячну заборгованість перед НАК «НАФТОГАЗ» відповідно до урядового законопроекту 7427»; «Звернення депутатів Черкаської міської до КМУ та ВРУ щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 р.»; «Звернення депутатів Черкаської міської ради до ВРУ, РНБО, КМУ щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організацій».

З 24 лютого 2022 року займаюсь активною волонтерською діяльністю. Заснувала благодійний фонд «Хрещатик Сіті», налагодила міжнародну співпрацю. За цей період надано понад 100 тон допомоги декільком тисяч людей з числа ВПО, категорійних жителів Черкас та деокупованих міст та сіл України. 

ІІІ. Відомості про роботу у виборчому окрузі:

З фонду депутатки Черкаської міської ради надала заявникам грошової допомоги на суму близько 80 тисяч гривень.

Активною комунікую з жителями міста Черкаси проводячи особисті депутатські прийоми кожного місяця за адресою м. Черкаси, ТРЦ «Хрещатик-Сіті».

Разом з колегами по фракції «Європейська Солідарність» у Черкаській міській раді працюю для розвитку європейських Черкас.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *