Черкаські ІТ-шники рятують бездомних тварин

Завдяки оригінальному формату благодійності, одна з найбільших ІТ-компаній – QATestLab – зібрала понад 10 тисяч гривень на корм для бездомних тварин.

Про це з посиланням на відкриті джерела повідомив журналіст «City News».

– У нашій компанії, яка орієнтована на якісні зміни світу, існує особлива система для благодійності. Це система так званих лотів, які створюють  на сайті, що об’єднує усіх співробітників великої компанії. Кожен співробітник може створити лот-запит на допомогу своїм друзям, близьким, військовим, медикам – і не лише людям, але й тваринам свого міста, або навіть і не свого. І решта колег можуть обирати серед цих десятків лотів, на котрий донатити, – пояснив представник компанії.

Сьогодні компанія, що провела уже десятки таких благодійних акцій, вирішила підтримати бездомних тварин. На зібрані у оперативні терміни компанією QATestLab кошти, було придбано корм для відправки опікунам вуличних тварин у звільнені міста України,  передано черкаським бабусям-опікунам та волонтерам благодійного фонду «Життя» для хворих тварин, забраних із вулиць міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *