Майстер-клас із випікання млинців організували у Черкасах для переселенців

Напекти гору шоколадних і традиційних млинців. Перемазати їх сирним кремом. Прикрасити фруктами. Насолодитися смачнючим результатом власної праці. Так відсвяткували початок Колодія учасники кулінарного майстер-класу «Торт із млинців», організованого Інтеграційним хабом «Черкаси – твоє місто» .

Переселенка з Харкова Ганна Гайдукова вчилася робити млинцеві торти разом з донькою. «Це чудовий життєвий навик, адже хочеться радувати свою родину незвичайними десертами. Здивувалася, що робити такі торти, виявляється, – дуже просто. Головне – натхнення і виконання всіх настанов вчителя. Майстер-класи потрібні переселенцям, – переконана Ганна. Адже дозволяють відволіктися від насущних проблем та знайти нове коло спілкування».
«Я сама переселенка, – зізнається кондитерка Діана Логінова, яка й проводила майстер-клас. Власним прикладом показую, що можна робити корисні і смачні десерти з дуже простих продуктів. Цей тиждень – Масниця. Хочеться, щоб мої учні не просто смажили банальні млинці вдома. А потішили своїх рідних, друзів, замовників незвичайними тортиками».

Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *