Волонтери Черкас налагодили тісну співпрацю у сенсі допомоги ЗСУ

Гідна до наслідування практика ефективної і плідної співпраці склалась між волонтерськими організаціями у Черкасах. Волонтери допомагають одне одному у пошуках донатів та всього, що нині потрібно для армії і переселенців.

Про один з яскравих прикладів такої співпраці журналістам «City News» розповіла очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Плідну співпрацю налагодили волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Маючи партнерів не лише в межах України але і за кордоном, Фонд співпрацює з різними волонтерськими організаціями. За час з моменту повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, черкаські волонтери створили і успішно ведуть практику широкого обміну. Предметом такого обміну є і різноманітне оснащення та обладнання для армії, продукти тривалого зберігання, одяг і амуніція тощо.   

– Фонд отримав партію спальних мішків для військових, у яких можна спати навіть при двадцятиградусному морозі від іноземних партнерів. Наші друзі з Групи «Койоти» якраз шукали такі спальні мішки, бо мали відповідні запити від військових. Ми дали їм необхідну кількість спальних мішків, а також партію засобів індивідуальної гігієни для українських захисників. Вони ж передали нам військовий розвантажувальний жилет, який потрібний одному з наших найактивніших волонтерів. Нині він служить у ЗСУ.  Це один з прикладів співпраці і взаємодопомоги між волонтерськими організаціями, яких насправді дуже багато. Така співпраця свідчить про те, що у цей час великої біди вся українська нація консолідувалась і живе як єдиний організм. Тільки так у братерській допомозі один одному ми, українці, вистоїмо у цій важкій війні з кривавими окупантами і після Перемоги відбудуємо зруйновані економіку, міста і села нашої Вітчизни. Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

– Приємно, що у нас зміцнюються партнерські стосунки з братньою по духу волонтерською організацією – БО «БФ «Хрещатик Сіті». Це вже не вперше Фонд допомагає нам знаходити для українських захисників те, що їм необхідно. Щиро дякую за співпрацю. Разом Переможемо!, – додав лідер Групи «Койоти» Юрій Кулик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *