Черкаські студенти проходитимуть літню практику у Болгарії

Студентська молодь Черкас має можливість поєднати корисне з приємним, тобто проходити практику у готелях відомих курортів Болгарії.

Про це журналісту «City News» розповів директор Черкаського державного бізнес-коледжу (ЧДБК) Олег Куклін.

– Протягом трьох місяців літа наші студенти можуть працювати і  вивчати мови,  відвідуючи курси з вивчення англійської, німецької, болгарської мов. Щоб вони  могли проходити такі стажування, ми із 2016 року постійно шукаємо партнерів, які готові забезпечити молоді отримання досвіду  роботи за кордоном на достойному рівні, – сказав він.

Цьогоріч студенти коледжу для проходження практики мають на вибір п’ять  елітних болгарських готелів, в тому числі  –   на новому курорті  Свєті Влас. А з оформленням документів та підтримкою у вирішенні всіх питань, які можуть виникнути на місці,  допомагає Центр кар’єри та міжнародних зв’язків ЧДБК.  Крім зарплати від 500 євро,  студенти отримують сертифікати про міжнародне стажування, що є бонусом у подальшому працевлаштуванні. Нині частина студентів уже працює за кордоном, а студенти молодших курсів – у процесі вибору пропозицій на наступний рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *