Міськрада Черкас визначилась у питанні вирубки дерев у Соснівці

Містобудівні умови, що були видані підприємству, яке вирубувало дерева у Соснівці, треба скасувати. Так вирішили депутати міськради Черкас.

Про це повідомив журналіст «City News».

Понад годину тривали бурхливі дебати у сесійній залі Черкаської міської ради щодо скандальної забудови та порв’язаної з нею вирубки дерев у Соснівці. Обговоривши низку різних варіантів виходу з ситуації обранці

Більшістю голосів підтримали рішення щодо скасування містобудівних умов та обмежень, виданих підприємству “Дніпробуд-центр” на будівництво по вулиці Лісова Просіка.

Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради, відповідно до рішення міськради, дали доручення щодо

розірвання договору оренди на вказану земельну ділянку, який підписали у 2007 році. Підстава – невиконання умов договору оренди з боку забудовника-орендаря. 

– Ми здійснимо всі дії, спираючись на всі ті обставини, які ми знаємо. Звичайно, суди інколи ухвалюють не сильно зрозумілі правові позиції. У цій ситуації, я все-таки думаю, що суд підтримає сторону громади. З боку громади будуть вжиті всі заходи, – запевнив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *