Купити сто гранатометів та сто сорок кулеметів військові попросили владу Черкас

Черкаси, як і інші міста України нині не шкодує грошей на зміцнення обороноздатності країни. І цьогоріч з бюджету міста на підтримку армії передбачили понад 300 мільйонів гривень. Проте інколи прохання про допомогу військових звучать дещо некоректно.  

Про це, як повідомили журналісти «City News», під час пленарного засідання сесії Черкаської міської ради поінформував заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко.

Звітуючи про свою роботу на посаді він сказав, що нині немає жодного звернення від військових підрозділів до Черкаської міської ради про фінансову допомогу, яке б не було задоволеним. Але трапляються і не зовсім коректні звернення.

– Жодного звернення, яке залишене було в мерії, не було без уваги. Військові не завжди розуміють наші повноваження, наприклад, просять купити 100 гранатометів, 400 кулеметів. Ми шукаємо контакти цих військових частин, пояснюємо, що не можемо купити гранатомети, але можемо передати кошти. І вони такі кошти отримували. Правда, буває таке, що прийняли кошти, а потім повертають, бо не використали, – сказав міський чиновник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *