Безкоштовну парковку облаштовують у Черкасах біля пляжу «Митницький»

Нині у Черкасах тривають роботи по створенню нової, безкоштовної паркувальної зони для автомобілів поблизу пляжу «Митницький.

Про це у відео зверненні до черкащан на власній сторінці у «Фейсбук» повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Облаштовуємо паркувальний майданчик на ділянці поруч із перехрестям вулиць Героїв Дніпра та Сержанта Жужоми. Це буде комунальна, безкоштовна паркова, яку ми  впорядковуємо для відвідувачів пляжу «Митницький» та мешканців прилеглих будинків. Про необхідність її створення свідчило те, що під час пляжного сезону, через нестачу місць для паркування, автомобілісти ставили свої машини де завгодно, і у тому числі на зеленій зоні. Облаштування нової комунальної парковки відбувається силами комунальників без залучення бюджетних коштів, – сказав він.

Також міський голова Черкас додав, що цьогоріч у планах міської влади завершити облаштування зеленої зони у районі пляжу «Митницький» та за умови проходження експертизи укласти верхній шар ЩМА на вул. Жужоми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *