Більше 130 школярів завершили стажування у Черкаській міській раді

У Черкасах завершилося стажування активної учнівської молоді в органах місцевого самоврядування. Воно тривало із січня до березня у дві зміни. Усього участь у практиці у департаментах Черкаської міської ради та на комунальних підприємствах взяло 132 учні з різних черкаських шкіл.

Зокрема, вони отримували досвід у департаменті освіти та гуманітарної політики, департаменті економіки та розвитку, департаменті архітектури та містобудування, департаменті соціальної політики, департаменті охорони здоров’я та медичних послуг, “ЦНАПі”, на комунальних підприємствах «МСК «Дніпро», «Черкаський міський зоологічний парк «Рошен», «СК «Будівельник» та «Кінотеатр «Україна».

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди завершення стажування. Привітати стажистів із успішним проходженням практики завітали міський голова Анатолій Бондаренко, його заступниця – кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна та керівники структурних підрозділів та підприємств, де школярі проходили стажування.

«Я вкотре переконався, що наші діти – найкращі. Ви молоді, амбітні, цілеспрямовані, розумні та енергійні. Під час стажування у Черкаській міській раді кожен з вас отримав неоціненний досвід і зміг вникнути в усі тонкощі управлінської діяльності. У вас була нагода стати частинкою міської влади і запропонувати свої свіжі і цікаві ідеї для розвитку наших Черкас. Отримані вами знання стануть безцінним скарбом і допоможуть вам у подальшому житті», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *