На Черкащині триває навчання добровольців «Гвардії наступу»

Бригади «Гвардії наступу» вже в активній фазі формування. 8 додаткових бригад Нацгвардії, Нацполу та Державної прикордонної служби підсилять Сили оборони України задля нашої спільної перемоги. Побував на тренуванні, які нині тривають в області, та поспілкувався з добровольцями бригади «Сталевий кордон» начальник ОВА Ігор Табурець.

Наразі бійці проходять вогневу, тактичну, медичну та інші види підготовки. Усе системно, професійно та за стандартами, зауважив очільник області.

– Перші на кордоні – перші в наступі, – нагадав девіз бригади Ігор Табурець. – Мав нагоду долучитися і поспілкуватися з добровольцями «Сталевого кордону». Мотивовані на 100%. Щоденно відбувається нарощування бойових спроможностей підрозділу. Паралельно він укомплектовується технікою, озброєнням і рештою необхідного.

Кістяк бригади «Сталевий кордон» – бійці, які вже мають досвід бойових дій, адже відтискали ворога від наших кордонів, боронили «Азовсталь» і пройшли Бахмутський напрямок.

– Бригада вже на 85% укомплектована, – додав Ігор Табурець. – Маєте міць і готові захищати своє – вам сюди або на вибір інша бригада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *