Італійські сосиски та равіолі для армії отримали черкаські волонтери

Сосиски, равіолі, солодощі, спецодяг та генератор і газову плитку з Італії отримали для армії та ВПО волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Щойно отримали благодійний вантаж – їжу, спецодяг та обладнання з Італії. Це майже тонна сосисок у вакуумній упаковці, багато коробок з равіолі, різні солодощі італійського виробництва, а також генератор, газова плитка, спецодяг та. Продукти ми будемо передавати у шпиталі та безпосередньо у військові частини, а також розподілятимем серед родин внутрішьо переселених осіб, які знаходяться на обслуговування Дитячого центру допомоги, що ним опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті» та тих, які нині проживають у санаторії «Пролісок». А також Партію з цієї допомоги вже передали нашим шполянським партнерам з ГО «Наш шлях». Тож незабаром їжа з Італії поповнить раціон українських захисників, – розповіла вона.

Зі слів Інни Бандури благодійний вантаж до України передали волонтери з партнерської зарубіжної структури – італійської асоціації «МАЛЬВЕ Україна» (м.Верона, Італія). А до Черкас він прибув зі Львова, зі складів БО БФ «Мальви України», яка є українською філією італійської асоціації.

– Дуже вдячні Шполянському заводу продтоварів, а також волонтеру зі Шполи Олександру Сімаку за допомогу в організації логістики. На даний час очікуємо на прибуття нових вантажів, які нині вже знаходяться у Львові, – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *