Центр психологічної реабілітації ветеранів війни хоче створити у Черкасах волонтерка (фото)

Проєкт побудови у Черкасах Центру психологічної реабілітації ветеранів війни розробляє відома черкаська волонтерка і депутатка – очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Як вона розповіла журналісту «City News», не так давно Міжнародний республіканський інститут (IRI) оголосив конкурс, на навчання у рамках проєкту Школа проектного менеджменту. Заявки на участь подали понад 350 учасників, з яких відібрали 35 осіб з кожного регіону України.

– За умовами навчання, кожний учасник за цей період має розробити власний проєкт у сенсі розвитку громади. Проєкти, що їх розробляють слухачі Школи загалом стосуються підтримки військових, післявоєнної відбудови. Мій проєкт – це проєкт побудови у Черкасах Центру психологічної реабілітації ветеранів війни. По завершенню навчання, у травні, учасники представлять потенційним донорам розроблені під час навчання проєкти і найкращі з них отримають фінансування, – пояснила Інна Бандура.

Зазвичай навчання у Школі відбуваються у режимі онлайн. Однак на вихідних відбулась офлайн зустріч учасників цього проєкту IRI у столиці України.  

– Взяла участь в конференції Школи проєктного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування, організованої Міжнародним республіканським інститутом (IRI). Під одним дахом зібрались учасники з різних куточків України і об’єднались спільною метою – реалізувати амбітні проєкти по розвитку та відбудові нашої рідної країни. Щиро вдячна організаторам за можливість отримати нові знання необхідні для втілення проєктів. Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *