Прийшла весна, і у парках Черкас знову крадуть квіти

У сквері «Юність», що у центрі Черкас, з клумби чиясь злодійська рука викопала кущик лаванди, яку ще недавно так дбайливо підрізали і обпололи квітникарі КП «Дирекція парків».

– Дорогі черкасці, ми плекаємо красу для усіх містян, створюємо затишок для переселенців, яких війна вигнала із власних домівок, тож давайте цінувати працю кожного і не завдавати додаткових прикрощів навколишнім, адже і так живемо у жорстокий час. Повірте, ті вкрадені кущики квітів особливо не прикрасять ваше життя, а в парку вони як пазлик складають картину гармонії та спокою, які так необхідні усім нам сьогодні, – повідомили працівники підприємства на власному сайті.

Хтось, можливо, скаже, що один кущик – це не варта уваги дрібниця. Далебі це не так.

Красти квіти з клумб у парках, скверах та інших зелених зонах Черкас – дурна традиція, яка чомусь досі існує серед певних жителів обласного центру.

У Долині троянд колись хтось тихцем викопував трояндові кущі, хутко перетворивши її нка “Долину без троянд”. З клумб по Алеї слави – викопували петунії, а з центру міста періодично зникала тоді ще рідкісна у Черкасах фуксія.

А тепер з першим подихом весни,  пробудились, як із зимової сплячки, хитро заді «хазяї» з тієї породи, яка воліє прикрасити власний побут за рахунок громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *