У Часів Яр італійські равіолі та сосиски з Черкас привіз військовий капелан (фото)

Равіолі і сосиски від італійської благодійна організація Associazione MALVE di UCRAINE (м.Верона) прибули до українських захисників у місто Часів Яр, що поблизу Бахмута (Донччина). Не зважаючи на запеклі бої, які нині точаться за Бахмут італійські смаколики солдатам привіз військовий капелан зі смілянської релігійної громади «Світло Спасіння» Ігор Джигіль.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура

– Турбота не буває великою чи маленькою. Турбота має іншу якість – вона є потрібною! З міркувань безпеки я не хочу показувати обличчя наших захисників, але повірте мені вони задоволені. А це означає, що наша допомога, подолавши довгий шлях від Верони до Часового Яру виявилась потрібною. Я в черговий раз дякую «Асоціації Мальве ді Україна» (Верона, Італія) за надану благодійну допомогу, Місії «Світло Спасіння» та особисто військовому капелану Ігорю Джигіль за те, що допомога надходить в місця де її дуже потребують. Якщо ми стали на шлях, що веде до Перемоги, ми не можемо зупинятись. Кожен наш крок вперед, зменшує відстань і наближає до мети, – поділилась думками вона.

Капелан з релігійної громади «Світло Спасіння» Ігор Джигіль та очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *