Італійське модне взуття у Черкасах безкоштовно роздають волонтери «Хрещатик Сіті» (фото)

Нове і модне італійське взуття безкоштовно переселенкам у Черкасах роздають волонтери Дитячого центру допомоги, яким опікується благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті». Взуття для них надали черкаські підприємці. Цей приклад – доказ того, що серед українців вже почався процес трансформації світогляду.

– Повномасштабна війна запустила процес трансформаціі, формування самоідентичності, визнання національних цінностей. Пріоритети змінюються. Темпи змін у всіх різні, але в широкому аспекті зміни надпотужні. І ось вам черговий доказ. Віктор та Світлана Кузіни передали на потреби молодих мам, що виїхали з зони бойових дій до Черкас 20 пар нового італійського взуття. І це далеко не перша благодійна допомога від цієї родини. Розумієте, виходить що підприємці приймають рішення віддати тим хто потребує, а не продати. Це і є трансформація світогляду. І за час роботи нашого благодійного фонду я можу розповісти про безліч випадків, коли люди суспільні потреби ставлять вище особистих. Все буде Україна! Разом до Перемоги, – поділилась думкою очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого центру допомоги, на обслуговуванні якого понад 150 жінок з числа переселенок, що перебувають на останніх термінах вагітності та з родин, які виховують немовлят від народження до двох років і черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *