Черкаські обранці від «ЄС» посприяли поверненню щомісячної премії військовим

Повернути під час війни щомісячну премію військовослужбовцям у сумі 30 тисяч, яку помилково скасував уряд, вимагали депутати «Європейської солідарності». Відповідне звернення до Верховної Ради Кабміну, Міноборони та ВРУ з подачі депутатів міської фракції «ЄС» недавно ухвалила Черкаська міська рада. І ось тепер парламент відновив справедливість.

Про це повідомив телеграм канал «Друзі ЄС – Черкащина».

«Борітеся – поборете! Нарешті домоглися, що парламент проголосував за повернення премії в 30 тисяч гривень всім військовим! Одночасно обмеживши зарплати чиновникам на час війни. Армія – головне для Перемоги! Віримо, що обійдеться без вето. Працюємо і далі для забезпечення ЗСУ», – йдеться у тексті.

Відновленням справедливості, називають рішення ВРУ щодо повернення щомісячної премії військовослужбовцям у сумі 30 тисяч депутати Черкаської міськради фракції «Європейська солідарність».

– Вчора Верховна Рада України у проголосувала за правку у законопроєкт N8312 щодо регулювання окремих аспектів здійснення заходів примусового відчуження майна під час дії правового режиму воєнного стану, яким може бути повернуто щомісячні виплати військовим у розмірі 30 тисяч гривень. Важливо знати, що доплати повернули і не тільки  військовим, але й працівникам ДСНС та поліцейським. Разом ми домоглись відновлення справедливості. Ця фінансова підтримка, хоч і не велика, проте вона показує військовим, та усім, хто носить уніформу, що держава і суспільство робить все можливе, щоб підтримати їх захисників, захисників України, – поділилась думкою депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Читати за темою: Повернути премію військовослужбовцям просить державу Черкаська міськрада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *