Визнання «Л/ДНР» Росією: як відреагували відомі черкащани

Президент Росії Володимир Путін 21 лютого прийняв рішення визнати псевдореспубліки бойовиків «Л/ДНР», які розташовані на окупованих територіях України, як «незалежні держави».

Україна відреагувала на дії Росії відкриттям кримінальної справи проти членів Радбезу РФ і персонально Путіна.

Як відреагували відомі черкащани на дії Москви? Наводимо короткий список реакцій:

Гурт “Бумбокс”, солістом якого є черкасець Андрій Хливнюк виклали у соцмережі лаконічний допис та поділилися знімками із концертів нині окупованої території:

– Донецьк та Луганськ були, є, і завжди будуть Україною.

Репер із Черкас Андрій Фріл (Шалімов) також коротко висловив свою позицію:

– Найкращий вибір сьогоднішнього дня – підтримати армію. Тут це можна зробити швидко, просто і надійно, – написав Фріл, однак напередодні він також поділився зворушливими та обнадійливими рядками у своєму блозі: – Спокій новини дірявлять травматами. Небо захоче упасти на нас – я триматиму.

Журналістка Оксана Соколова, яка теж родом із Черкас гостро відреагувала на ситуацію:

– Отже, домовляючись з Байденом про саміт, обговорючи з Макроном негайне скликання ТКГ по припинення вогню – Путін – паралельно (!!) – запускав фейкові ролики про напади українських ЗСУ і записував ТБ спектакль з визнання ЛДНР… Якої іще дипломатії вам треба? а згодом додала Ну от і вторнення. Перші російські військові підрозділи вже заходять на територію ОРДЛО. А як же учорашні запевнення наших чинів, що “ніяких ударних тактичних груп не бачимо?”‘, і “у нас все під контролем”?

Шоумен та ведучий із Умані Володимир Остапчук, який наразі повертається із відпочинку в Україну, у своєму блозі зазначив, що навіть в аеропорту в Досі арабською всі новини про Україну, а також додав:

– Ви ж розумієте, що такими діями Путін підвів саме своїх громадян та жителів окупованих територій. І я не тільки про блокаду, санкції і відгородження від усього прогресивного світу. тому що ми свою країну не віддамо. За нами правда і наша земля. З Україною в серці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *