Поблизу Бубнової Слобідки патруль впіймав браконьєрів з рибою та сіткою

Браконьєрів, які у незаконний спосіб виловлювали рибу за допомогою сітки та остроги виявили працівники Черкаського рибоохоронного патруля.

Інформацію про це Черкаський рибоохоронний патруль опублікував на офіційній сторінці у «Фейсбук».

«Сьогодні, 19 квітня 2023 року, опівночі держінспекторами Черкаського рибоохоронного патруля спільно з працівниками поліції Золотоніського райвідділу викрито 3 грубих порушення правил рибальства. Всі порушення були зафіксовані на розливах Кременчуцького водосховища, поблизу с. Бубнова Слобідка Золотоніського р-ну. Порушники виловлювали рибу за допомогою остроги, садка та мисинової сітки, при цьому виловивши різних видів риби (карась, лящ, плітка), загальною вагою приблизно 30 кг. Сукупні збитки, завдані рибному господарству, складають 131 264 тис. грн. На осіб задокументовано протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. На місце події також була викликана слідчо-оперативна група», – йдеться в тексті.

Нині вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за ст. 249 ККУ.

Заборонене знаряддя лову та незаконно виловлені водні біоресурси вилучено працівниками поліції. В Управлінні функціонує телефонна «гаряча лінія»: (0472)31-02-76, (063)896-65-93, за якою кожен свідомий громадянин може повідомити про виявлене ним порушення правил рибальства чи порядку придбання чи збуту водних біоресурсів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *