На 347 тисяч гривень наловили риби браконьєри на Золотоніщині

Браконьєрів на гарячому на водоймі Сулинського ландшафтного заказника, що біля Лящівки у Золотоніському районі упіймали інспектори роти з обслуговування водних об’єктів патрульної поліції. Горе-рибалки наловили риби на 347 тисяч гривень.

Про це повідомила у пресслужба патрульної поліції Черкаської міської ради.

Нещодавно патрулюючи в селі Лящівка Золотоніського району на водоймі Сулинського ландшафтного заказника інспектори роти з обслуговування водних об’єктів помітили дерев’яний човен із двигуном та двох чоловіків у ньому.

Причаливши до берега, чоловіки швидко завантажили мішки в автівку ЛуАЗ, що стояла на березі, опісля, ускочивши в авто з місця зникли. Та втекти від правоохоронців не вдалось. Згодом патрульні виявили втікачів неподалік польової дороги. Біля відчиненої автівки знаходились 7 мішків із сітками та свіжовиловлена риба кількох видів: сазан − 2 шт., окунь − 1 шт., плотва − 2 шт., карась − 91 шт., лящ − 115 шт.

Сума збитків завдана державі становить 347 тисяч гривень. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин вчинення правопорушення. Незаконний улов, заборонені знаряддя лову, два дерев’яні весла та авто ЛуАЗ вилучили.  


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *