У Тальному в парку Шевченка запрацювала безкоштовна точка Wi-Fi

Відтепер у Тальному у парку ім. Шевченка можна безкоштовно зайти в інтернет за допомогою WI-FI. Це стало можливим завдяки домовленості Тальнівської міської ради з інтернет- провайдером «PROSTO».

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

– Дуже добре, що ми маємо таку послугу у центрі міста. Це дуже зручно. Я вже користувалася ним, інтернет працює добре, – каже місцева мешканка Наталія.

–Я виступала ініціатором цієї ідеї, вона знайшла підтримку депутатського корпусу та інтернет-провайдера. Ми планували підключити 3 точки по Тальному з безкоштовним WI-FI, але у зв’язку із війною, на жаль не зробили. Я мала розмову з представником інтернет-провайдера «PROSTO» і завдяки конструктивному діалогу, він погодився встановити таку точку у Тальному. Ми пропонували кошти за обладнання, але провайдер встановив усе безкоштовно, – розповідає начальник відділу культури та туризму Любов Старовойтова.

Зона вільного WI-FI – це ще одна можливість для молоді поспілкуватися. Це добра нагода замість того, аби десь шукати пригоди, прийти і вільно попрацювати, взяти корисну інформацію з інтернету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *