Фонд підтримки воїнів створив у Черкасах бізнес-коледж

Фонд підтримки воїнів Збройних Сил України створив Черкаський державний бізнес-коледж. На перші закамуфльовані Фондом кошти придбали автівку для танкової дивізії.

Про це журналістам «City News» повідомив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін.

– Кошти фонду будуть використовуватися на допомогу батькам студентів, випускникам ЧДБК, рідним працівників коледжу, що воюють на фронті. Наразі більше 70 батьків або родичів студентів та працівників коледжу героїчно боронять незалежність та суверенітет України. Нині  у Фонд надійшло уже 73800 тисяч гривень. Одразу після заснування Фонду, працівники коледжу написали заяви про перерахунок свого одноденного заробітку на потреби воїнів ЗСУ. На сьогодні до цієї добровільної ініціативи долучилося уже 126 працівників ЧДБК, – зазначив він.

Протягом року від початку повномасштабної війни, волонтери Черкаського державного бізнес-коледжу не припиняють реалізовувати соціальні ініціативи, серед яких – допомога діткам, хворим  на туберкульоз, та родинам ВПО із Сєвєродонецька (що нині мешкають у Мошногір’ї), виготовлення окопних свічок, збір коштів на спорядження для батька однієї зі студенток.

Створений  Фонд вже виділив кошти на придбання авто для танкової дивізії, у складі якої воює батько іншої студентки.  Оскільки запит дуже терміновий, до збору можуть долучитися усі, хто хоче допомогти нашим воїнам наблизити перемогу: 4149 4993 8997 3502 (Бугров Петро Володимирович).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *