Індустріальний парк пропонують створити у Черкасах

Розробити концепцію індустріального парку у Черкасах з подальшим затвердженням відповідної програми, запропонувала під час сесії Черкаської міськради.

Як повідомив журналіст «City News», який працює у сесійній залі, ініціатором виступила депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Вважаю, що сьогодні ми маємо сформувати візію післявоєнного розвитку міста, де приорітетом буде розвитое промисловості, що дозволить підвищити якість життя містян, збільшити надходження до місцевого бюджету. У зв’язку з цим прошу доручити профільному департаменту створити власними силами або з залученням відповідної кампанії розробку концепції індустріального парку з подальшим її затвердженням. Про що повідомити уповноважений орган – Мінекономіки та подати заяву про включення індустріального парку до Реєстру з необхідним пакетом документів, – озвучила звернення депутатка. Більшістю голосів звернення депутатки підтримала Черкаська міська рада, доручивши профільному департаменту розробити  відповідну концепцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *