Велетенський ведмедик танцював з дітками у центрі Черкас (фоторепортаж)

Конкурси, розваги, танці з величезним і кумедним вдемедиком, піца, морозиво і безліч подарунків, забезпечили маленьким учасникам свята гарний настрій.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

Чудове свято з веселими конкурсами зі смаколиками та з танцями просто неба з гігантським ведмедиком для дітей провели у Черкасах на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті». Веселе і гамірне дійсво організували для дітей з переселенських родин та юних черкащан волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» спільно з організаторами дитячих свят АнімашкиСашки.

До участі долучились також колективи MOBILE STORE та BANDA PIZZA.

Святкове дійство розгорнулось просто неба на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті». Розважальну програму, що складалась з веселих конкурсів та запальних танців юним учасникам подарувала відомі у Черкасах організатори дитячих свят, талановиті і креативні аніматори з АнімашкиСашки. Ведучі працювали в образах добре відомих дітям персонажів популярного дитячого серіалу “Венздей” – Венздей і Еніт.

Від БО «БФ «Хрещатик Сіті» дітям, які прийшли на свято вручили подарунки і солодощі. На додачу кульками і подарунками малечу порадував колектив магазину гаджетів  MOBILE STORE.

– Ідея провести свято для дітей на День захисту дітей виникла спонтанно. Просто сталось так, що я виграла у конкурсі АнімашкиСашки, що проводився у «Інстаграм» фішку їх агенції – велетенського ведмедика, який дуже любить танцювати з дітками. За умовами конкурсу Ведмедик приходить туди, куди його запросить той, хто виграв конкурс. Я вирішила подарувати свій виграш тим діткам, чий рідний дім відібрала війна. Адже наш Фонд опікується діяльністю Дитячого центру допомоги, на обслуговуванні якого понад 150 жінок з числа переселенок, що перебувають на останніх термінах вагітності та з родин, які виховують немовлят від народження до двох років і черкащанок, що потребують допомоги, – розповіла волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Діана Глущик.

Несподівано у розпал веселощів до дійства приєднався колектив BANDA PIZZA. Дівчата у формі закладу роздали дітям брендовані повітряні кульки, а по завершенню запросили малечу і їх батьків на святкову вечерю. Учасників свята колектив BANDA PIZZA безкоштовно пригостив смачнючою піцою і морозивом.

– Побачивши,що біля нас розгорнулось свято, ми одразу ж до нього долучились, наш колектив дуже любить аналогічні «рухи», – пояснили працівники BANDA PIZZA.  

-Вітаю всіх, хто створив для діток радісну атмосферу та подарував їм святковий настрій – родину ТРЦ «Хрещатик-Сіті», яка підтримує благодійні ініціативи, MOBILE STORE, які приготували подарунки та колектив BANDA PIZZA, котрі долучились до свята у процесі його проведення. Ви неймовірні. Ваші подарунки та смаколики ощасливили дітей. АнімашкиСашки та ваш Ведмедик взагалі без коментарів, – поділилась враженнями очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський, фото автора

Розіргівом був веселий танок
Далі пішли веселі конкурси
MOBILE STORE і БО «БФ «Хрещатик Сіті» приготували подарунки для юних учасників свята
Несподівано у розпал веселощів до дійства приєднався колектив BANDA PIZZA
А по завершенню запросили малечу і їх батьків на святкову вечерю. Учасників свята колектив BANDA PIZZA безкоштовно пригостив смачнючою піцою і морозивом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *