Їжу, “гігієну” та косметику для малечі Червоний Хрест передав волонтерам Черкас

Засоби гігієни, косметику та їжу для найменших від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України отримали  волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті», яким опікується Дитячим центром допомоги.

Про це журналістам «City News», повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Отримали чергову гуманітарну допомогу для наших малюків від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Юлія Холодная безмежно вдячна за постійну підтримку, цінуємо безмежно нашу співпрацю! Бо 150 діток, це велика відповідальність!, – сказала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого центру допомоги, на обслуговуванні якого понад 150 жінок з числа переселенок, що перебувають на останніх термінах вагітності та з родин, які виховують немовлят від народження до двох років і черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *