Черкаське видання «City News» нагородили за боротьбу на інформаційному фронті

Надійним і непохитним солдатом українського інформаційного фронту визнали черкаське інтернет-видання «City News».

За системну і потужну роботу у боротьбі проти російської пропаганди і інформаційну підтримку Служби безпеки України, керівництво Управління СБУ в Черкаській області нагородило грамотою журналіста і автора «City News».

«За інформаційне партнерство та створення спільних інформаційних матеріалів про Управління Служби безпеки України в Черкаській області нагороджується ГРАМОТОЮ журналіст сайту «nity news.ck.ua» Володимир Лимаренко-Полянський. Підпис: начальник Управління Юрій Погасій», – йдеться у тексті.

Окрім того, автор видання цьогоріч став лауреатом творчого конкурсу Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Інформаційна передова Черкащини».

«ПОДЯКА лауреату творчого конкурсу Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Інформаційна передова Черкащини» НАГОРОДЖУЄТЬСЯ ВОЛОДИМИР ЛИМАРЕНКО-ПОЛЯНСЬКИЙ за вдалі творчі знахідки та вірність професії в умовах російської агресії.

Підпис: Голова правління Черкаської обласної організації спілки журналістів Тетяна Калиновська». Це вже не перша перемога, яку журналіст Володимир Лимаренко- Полянський здобуває у різних конкурсах для журналістів.

У рамках проекту «Гідна Україна» у 2007 р. нагороджений дипломом за перше місце в національному конкурсі на краще журналістське розслідування і авторську публікацію у ЗМІ Черкаської області на тему  протидії  корупції.

У 2012 і 2013 роках двічі поспіль здобував перше місце в регіональному конкурсі Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Прометей» в номінації «Журналістські розслідування».

У 2013 році – переможець другого регіонального фестивалю журналістів «Умань медіа майстер» в номінації «Друковані ЗМІ».

У 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 і 2023 роках лауреат регіонального конкурсу Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Прометей» в номінації «Журналістські розслідування».

У 2020 році здобув (вже втретє) перше місце в регіональному конкурсі Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Прометей» в номінації «Журналістські розслідування». Колеги високо оцінили випуск газети «Репортер», який повністю присвячений розслідуванню теми загрози радіоактивного забруднення території Подніпров’я за умови зв’язку втілення Проєкту Е40.

У 2021 – друге місце в регіональному конкурсі Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України «Прометей» в номінації «Журналістські розслідування». Колеги оцінили випуск газети «Репортер» – збірку матеріалів журналістських розслідувань регіонального значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *