Від вторгнення робота медиків черкаської «екстренки» стала більш нервовою, – Ігор Фесун

Вторгнення російських окупантів в Україну кардинально змінило роботу працівників «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», колектив якого налічкє близько 1 тисячу 300 осіб. Нині на них лягло дуже велике моральне навантаження.

Про це  журналісту «City News» розповів очільник КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун.

– З часу відкритого вторгнення російських загарбників в Україну кардинально змінилась робота медиків «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Стало дуже важко працювати. Це відчувається по колективу, але вони тримаються, вони молодці. Нове – робота по перевезенню великої кількості пацієнтів, і військових і цивільних, робота на де окупованих територіях, виїзди на всі надзвичайні ситуації, робота під час тривог. Робота стала надзвичайно нервова і я вдячний колективу, який тримається  і витримує такі виклики часу. Набагато стало більше викликів, набагато стало більше нервової роботи, набагато стало більше ситуацій, про які я навіть зараз не можу вам розповідати, хіба,що колись після війни зберемось за чашкою кави, і я розкажу, що довелось пережити але ситуація зараз дуже напружена в тому плані що зараз дуже велике моральне навантаження», – зазначив Ігор Фесун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *