У Черкасах запрацював літній дитячий табір

У Черкасах усі школярі, які зараз перебувають у місті, мають можливість насолоджуватися літніми радощами протягом усього сезону. Адже у період з 5 червня до 25 серпня у середмісті працюватиме табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Планета дитинства». Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
У цьому таборі дозвілля дітей організовують учителі Черкаської гімназії № 9, які є досвідченими та професійними фахівцями. Також кваліфіковані спеціалісти (педагоги, викладачі, тренери) будуть проводити спортивні заняття та інтерактивні ігри на свіжому повітрі, квести, вікторини, майстер-класи, екскурсії і ще багато цікавого.
Головна мета табору «Планета дитинства» – забезпечити дітей можливостями розвиватися в різних напрямах, отримувати нові знання та насолоджуватися якісним відпочинком.
🖇️«Важливо, щоб літній відпочинок для школярів був насамперед безпечним та сприятливим для їхнього здоров’я й добробуту. Для цього необхідно забезпечувати відповідний нагляд, дотримуватися правил безпеки й піклуватися про фізичну активність та здорову харчову поведінку. Це все сприятиме здоров’ю, розвитку та загальному самопочуттю наших дітей»,- зазначає заступниця міського голови Anastasiia Chubina.
До табору запрошують дітей віком від 6 до 16 років. Тут створено необхідні умови для організованого, контрольованого і безпечного дозвілля школярів під наглядом досвідчених педагогів і тренерів з понеділка до п’ятниці, з 8:00 до 17:00, поки батьки на роботі або ж зайняті своїми справами.
Діти перебуватимуть у комфортних номерах. У таборі передбачено дворазове повноцінне харчування (сніданок, обід) та підвечірок з виключно корисних страв зі свіжих продуктів.
У приміщенні будівлі табору є укриття, облаштоване згідно з нормативами безпеки: тут є 3 аварійні виходи, посадкові місця, питна вода, печиво, вбиральня, генератор та розетки.
Графік наступних змін: ІІ – 19.06-30.06; ІІІ – 03.07-14.07; IV – 17.07-28.07; V – 31.07-11.08; VI – 14.08-25.08.
Додаткова інформація за телефоном (096) 705 91 93 – Оксана Василівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *