Рекордна кількість ДТП сталася на Черкащині за добу (фото)

Доба 10 червня стала рекордною за кількістю ДТП, на які виїжджали бригади екстреної медичної допомоги Черкащини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської Екстренки.

В Черкаській області було 8 ДТП, та одне смертельне ДТП за межами нашої області, яке трапилось в момент проїзду нашої бригади екстренки, що здійснювала транспортування пацієнта. Медики цієї бригади надавали допомогу постраждалим до приїзду місцевої бригади ЕМД.

Так, біля села Подібна трапилось ДТП, диспетчеру повідомили про 4 потерпілих, тому на виклик відправили 2 бригади. Після огляду травмованих, медики попередньо діагностували 30-річній жінці закриту черепно-мозкову травму та забій стегна, її госпіталізовано до Уманської центральної районної лікарні. У 59-річної жінки також попередньо виявили забій стегна. Після наданої допомоги, жінка відмовилась від госпіталізації. Ще двоє учасників ДТП відмовились від огляду.

Інша ДТП трапилася у Черкасах у районі Дахнівка. Повідомили про 4 потерпілих, з них одна вагітна та дитина. На виклик відправили 3 бригади екстренки.
На момент прибуття бригади Екстренки,  стало відомо, що вагітну жінку та  дитину, самостійно попутним транспортом, повезли до лікувального закладу, куди згодом, для транспортування в профільний заклад  була викликана наша бригада.
На місці події працівниками екстренки було оглянуто 2 постраждалих внаслідок зіткнення. У 25-річного чоловіка попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки та перелом ребер. Його госпіталізували до Черкаської обласної лікарні.
Інший чоловік не мав скарг на момент огляду.

У смертельній ДТП за межами нашої області, загинуло двоє людей. До приїзду місцевої бригади, наші медики надавали допомогу потерпілим. У 40-річного чоловіка попередньо діагностовано перелом грудини, травматичний пневмоторакс, садно передпліччя. У 41-річної жінки: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом ребра та закрита травма живота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *