Черкаські школи зібрали три тони корму для тварин на Херсонщині (фото)

Опікуни та власники тварин на півдні України отримали корм, що допоможе вижити їх  підопічним. «Це навіть важливіше за продукти, бо цього тут катастрофічно не вистачає» – кажуть волонтери.

Про благодійну акцію черкаських школярів журналісту «City News» повідомила президент Черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька.

– Для шкіл регіону ця акція стала ще однією сходинкою у програмі морального виховання гармонійно і всебічно розвинених особистостей, для яких моральність є   формою громадської свідомості. Завдяки активності та соціальній відповідальності черкаських педагогів та школярів, що сьогодні допомагають і ЗСУ,  і ВПО, нам вдалося протягом усього навчального року системно забезпечувати південь України кормом, що, без перебільшень, врятував не одне маленьке життя, –  констатувала Оксана Савіцька. 

Загалом, у акції взяли участь черкаські ЗОШ №1,2,4, 8, 12, 13, 15, 18, 19, 20, 21, 22 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 33, 34, колегіум «Берегиня» та гуманітарно-правововий ліцей. На південь України корм доставили волонтери, які і передали до Черкас критичну потребу у кормі для тварин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *