У Черкасах триває асфальтування тротуарів

Для зручності пішоходів оновлюється асфальтне покриття на тротуарах Черкас. Незабаром відремонтують тротуари на ще 9-ти вулицях обласного центру, інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Роботи за дорученням міського голови Анатолія Бондаренка виконують працівники дільниці з поточного ремонту шляхів КП “Челуаш” Черкаської міської ради .
Півтора десятки ділянок тротуарів загальною площею понад 2 000 квадратних метрів комунальники привели до ладу в травні. Тепер асфальтують тротуари по вулицях Благовісна (від Різдвяної до Амброса), Чорновола (від Садової до колишнього кінотеатру «Мир»), Сінна, Віталія Вергая, Верхня та Нижня Горова, Святителя-хірурга Луки, Санаторна, Чигиринська.
Зокрема, цього тижня продовжують відновлювати асфальтне покриття на тротуарі біля школи №26 по вулиці Віталія Вергая. Розпочали роботи на тротуарах вулиць В’ячеслава Чорновола та Чіковані.
Водночас на вулиці Одеській виконують фрезерування пошкодженого асфальтобетонного покриття, готують поверхню до вкладання нового шару асфальту.
«Одне із важливих завдань міської влади – забезпечити комфорт і зручність на тротуарах. Роботи з ремонту будемо продовжувати, поки дозволятимуть погода і кошти. Дякуємо Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо жити на відносно мирній території», – зазначив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *