СБУ повідомила про підозру колаборантці, яка очолює підрозділ «автодору лнр»

Служба безпеки зібрала обґрунтовані докази вини керівника підрозділу, який входить до так званого «міністерства інфраструктури і транспорту «лнр».

Колаборанткою виявилась мешканка Луганщини, яка співпрацює з ворогом та керує транспортними перевезеннями на тимчасово окупованій території. За даними слідства, з березня минулого року чиновниця очолила посаду відокремленого підрозділу «республіканського центру організації перевезень».

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба Черкаського УСБУ.

– Під керівництвом зрадниці здійснюється логістика автобусних перевезень окупантів. Вона безпосередньо бере учать у організації заходів та напряму взаємодіє із представниками країни-агресора. Крім того, сприяє поповненню «державного» бюджету «лнр», – поінформували у пресслужбі Черкаського УСБУ.

Наразі фігурантці повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 111-1 (провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора) Кримінального кодексу Україну. Наразі зловмисниця переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території. Викриття та документування незаконних дій проводилося співробітниками СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *