Волонтери «Хрещатик-Сіті» з Черкас привезли у Марганець їжу, воду, медичні засоби (фото)

 Завершилась чергова поїздка волонтерів з Черкас до жителів південних регіонів України, які потерпіли від російського екоциду. Волонтери БО БФ «Хрещатик-Сіті» (очільниця Інна Бандура) і БФ «Вільні» (керівник Руфат Абілов) передали їм продукти, воду, одяг і дещо із обладнання.

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Вивантажували допомогу у Марганці на двох локаціях. У одній нас зустріли місцеві волонтери з якими наш Фонд давно співпрацює. Їм віддали вантаж, що адресований військовим. Серед усього була і мотопомпа, яку для українських захисників здобула волонтерка Фонду Наталія Вдовченко. Загалом для солдат ЗСУ ми передали медичні маски, медичні засоби, які вони просили, засоби гігієни, рідке мило, антисептик, продукти, питну воду і засоби на очищення води, одяг, постільну білизну, два газові балони та кілька лопат. Друга локація одне з підприємств на території якого вантаж зустрічали предаствники Марганецької громади. Туди гуманітарку передали волонтери БФ «Вільні», – сказала Тетяна Моргуненко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *