Ще одна зміна категорійних дітей з Черкас поїхала відпочивати у Карпати

На зустріч захопливим пригодам вирушили сьогодні вранці ще дві сотні черкаських дітлахів. Четверта зміна хлопчиків і дівчаток поїхала на відпочинок до Карпат.

Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Марина Шадрова відправляє свою десятирічну донечку Оленку. Хвилюється, бо дівчинка в табір їде вперше.

– Доня дуже хотіла поїхати, чекала з нетерпінням цього дня. Путівку отримали, бо Оленка в нас талановита, учасниця різноманітних конкурсів, має багато нагород, дипломів. Гарно танцює, майструє вироби із глини і паперу,- розповідає жінка.

Двох своїх доньок- танцюристок і сусідську дівчинку проводжає Юлія Кучма. Поліна, Аліна і Настя гуртом відвідують один танцювальний гурток і нині разом їдуть до табору.

– Минулоріч їздили, їм дуже сподобалось. Очікуємо, що і цього року дівчата весело і змістовно проведуть там час. Кажуть, там дуже гарно, тому чекатимемо їх додому з новими враженнями і яскравими емоціями,- ділиться очікуваннями жінка.

Нині відправили у подорож 205 дітей чотирма комфортабельними автобусами. Їх супроводжують вожаті, працівники департаменту, а також на борту є медик. Відпочиватимуть діти у санаторії на Закарпатті серед мальовничої природи передгір’я південного схилу хребта Українських Карпат.

“Ми дуже щасливі, що попри такий складний час, була фінансова можливість і політична підтримка оздоровити наших діток. За це, в першу чергу, дякуємо нашим ЗСУ. Наші захисники дають нам можливість у Черкасах виконувати такі бюджетні програми, а нашим дітям – зняти цей стрес, відпочити, оздоровитись. Всі в очікуванні подорожі. Тому діткам бажаю щасливої дороги, лише позитивних вражень. А батькам- не хвилюватися, на щастя, попередні зміни відпочинком – задоволені “,- звернулась до батьків і дітей заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

Вже за 14 годин дітлахи дістануться табору. Відпочиватимуть впродовж двох тижнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *