Інститут пожежної безпеки відзначає 50-річчя

Наприкінці червня минає 50 років з дня заснування Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. З цієї нагоди заклад привітали представники міської та обласної влади, керівництво Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, колишні випускники, інші почесні гості.

Насамперед вшанували пам’ять загиблих рятувальників – випускників і студентів цього навчального закладу. Поклали квіти до Меморіалу пам’яті загиблим випускникам та Монументу Героям Чорнобиля.

Спільно з курсантами хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих захисників України, які поклали своє життя за майбутнє нашої держави.

Під час урочистостей згадали основні етапи становлення і розвитку навчального закладу, відзначили його потужний рух уперед, педагогічний і науковий потенціал. Більше 25 тисяч випускників підготував інститут за ці роки. Півстоліття черкаські рятівники – на передовій захисту від надзвичайних ситуацій і стихійних лих, які спричинені війною, технологічними аваріями, природними катаклізмами.

Від імені влади та громади міста секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін вручив відзнаки низці працівників інституту. Зокрема, нагрудний знак «За мужність і героїзм», медалі «За сумлінну працю», грамоти виконавчого комітету Черкаської міської ради та подяки Черкаського міського голови.

Про це інформують у Черкаській міській раді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *