Сергій Куліш – кращий спортсмен червня-2023 на Черкащині

Кращого спортсмена червня 2023 року визначили на Черкащині. На це звання за результатами участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях минулого місяця претендували двоє спортсменів: Віталій Новаковський та Сергій Куліш. Зважаючи на загальний підсумок результатів та рівень змагань, перемогу здобув стрілець Сергій Куліш.

Спортсмена та його тренера Віктора Нагнія олімпійський осередок Черкащини відзначить грошовою премією.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш з 23 по 29 червня брав участь у ІІІ Європейських іграх у Кракові-Малопольська (Польща). Спортсмен став четвертим у командному старті зі стрільби на 10 метрів, увійшов до десятки кращих у цій вправі в особистому заліку та у стрільбі на 50 метрів з трьох положень в командному старті, а також посів 11 місце рейтингу в особистому виступі у стрільбі на 50 метрів. Загальний результат – 1250 очок. Тренує Сергія Віктор Нагній.

Майстер спорту України Віталій Новаковський став учасником чемпіонату України в олімпійських видах програми серед чоловіків з велосипедного спорту шосе, що проходив 12–18 червня в м. Турка (Львівська область). Спортсмен в індивідуальній гонці на дистанції 40 км виборов перше місце, а в груповій гонці на дистанції 160 км посів шосте місце. Загалом – 350 очок. Тренер спортсмена – Віталій Степаненко.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *