Фальшиві водійські посвідчення виявили фахівці черкаського сервісного центру МВС

У Черкасах виявили посвідчення водія з ознаками підроблення. Якою б якісною, на думку шахраїв, не була підробка — злочин буде викритий , а зловисник покараний, – говорять фахівці сервісного центру МВС Черкас.

Про виявлені факти таких підробок журналісту «City News» повідомили у пресслужбі РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

– Два випадки підробки посвідчення водія виявили у сервісному центрі МВС Черкас. До сервісного центру МВС звернувся молодий чоловік з наміром обміняти своє посвідчення водія, отримане вперше у 2021 році в Одесі. Однак під час перевірки виявилося, що хлопець взагалі ніколи не отримував водійське, а сам документ з таким же номером видавався іншій особі. Яким же було здивування наших співробітників, коли перевірили ще й посвідчення водія мами хлопця, яка також хотіла його замінити…  Воно теж містило ознаки підробки, – розповіли у пресслужбі РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області.

Сервісні центри МВС вкотре звертають вашу увагу, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія – це самостійно пройти 2 курси навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичний та практичний іспити в сервісному центрі МВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *