Актор Михайло Жонін у Черкасах підписав меморандум про співпрацю з волонтерами Черкащини (фотофакт)

Меморандум про співпрацю та партнерство з волонтерськими організаціями Черкащини, перебуваючи у Черкасах підписав відомий український актор та волонтер Михайло Жонін.

«City News» вже інформував читачів про те, що 26 волонтерських організацій Черкащини та обласного міста підписали Меморандум про співпрацю та партнерство. З боку влади підписи поставили перщий заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко та заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

Обговорення та підписання меморандуму відбулось після відкриття арт-об’єкту  «Волонтер – це Я».

Наступним кроком стане створення Черкаської обласної Ради волонтерів та Ради волонтерів при виконавчому комітеті Черкаської міської ради

Ініціатором підписання документу, що має на меті об’єднання зусиль усіх волонтерських організацій краю задля Перемоги і подальшої розбудови народовладдя виступив благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті».

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

На світлині зафіксовано момент підписання Меморандуму очільницею: БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інною Бандурою та актором і волонтером Михайлом Жоніним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *