Зі зламаною ногою, на милицях у Черкасах донатив для армії актор Михайло Жонін (фото)

Багатолюдний благодійний захід «Волонтер – це Я у минулу суботу відбувся у Черкасах. У дійстві взяли участь кілька десятків волонтерських організацій з Черкащини та обласного міста. Не оминули його і відомий актор Михайло Жонін та український морський піхотинець, автор крилатої фрази про курс яким мати йти «руський корабель» морський піхотинець Роман Грибов. З журналістами солдат не спілкувався, за те охоче й терпляче роздавав черкащани автографи.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

Захід розпочали з виконання державного гімну. Всіх бійців, які віддали життя, захищаючи України вшанували хвилиною мовчання.

В рамках заходу кожна волонтерська структура створила власну локацію для збору коштів на потреби Збройних Сил України, поширюючи сувеніри, мистецькі вироби тощо

Гостям свята дали можливість вплести свою стрічку у загальну сітку, що була у кольорах Державного Прапора України, придбати.

Захід відвідав актор та волонтер Михайло Жонін.

До приїзду у Черкаси його спіткала прикра невдача – актор зламав ногу. Але хоч у гіпсі і на милицях, проте з посмішкою на вустах Михайло Жонін долучився до форуму-ярмарку, спілкувався з черкащанами і збирав допомогу для армії.

Актор поспілкувався з черкасцями. З Михайло Жоніним також відбулась автограф-сесія.

– Зі мною зв’язалась ціла волонтерська «банда», тож все кинув і приїхав сюди на цей захід. Хочу подякувати всім волонтерам. Також хочу сказати, що волонтером ніколи не пізно стати. Тож чим більше нас буде у цій течії, тим скоріше настане перемога, –  прокоментував журналістам актор.

Бліц-інтерв’ю з актором і волонтером читайте далі.

Візит до Черкас Михайла Жоніна організували ініціатори проведення з’їзду волонтерів області ГО “Січ” та БО «БФ «Хрещатик Сіті». 

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *