У Черкасах попрощалися із загиблим захисником Максимом Востриковим

Сильний, талановитий, життєлюбний. Таким був Максим Востриков, який загинув на російсько-українській війні. Вчора у Черкасах його провели у останню путь.

Максиму Миколайовичу був 41 рік. Він закінчив школу №21 у Черкасах, потім навчався у Черкаському професійному автодорожньому ліцеї і здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, водія автотранспортних засобів. З 2001 року працював техніком служби сервісу та підключень абонентів Інтернет.

У Черкасах та за межами обласного центру Максим Востриков відомий своїми спортивними досягненнями. Його знали та поважали як відомого тренера з фітнесу та іменитого бодібілдера. Максим – багаторазовий призер України з бодібілдингу в UBPF.

У лютому 2023 року Максим Востриков став на захист Батьківщини. Проходив військову службу у Національній гвардії України на посаді помічника гранатометника у батальйоні оперативного призначення.

На жаль, життя захисника обірвалося під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Під час штурмових дій противника Максим отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

Світла та вічна пам’ять Герою! Співчуття рідним…

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *