Гуманітарну допомогу Марганцю, Херсону і кільком медзакладам надали волонтери Черкас

Гуманітарну допомогу громадам Марганцю, Херсону та низці лікувальних закладів надали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» (Черкаси). Вони отримали продукти харчування та медичні засоби.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Завжди намагаємось оперативно надавати допомогу саме туди, де вона найбільше необхідна. Тож минулий тиждень був дуже насичений адресною допомогою. Відвантажили гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування та медичних засобів до КНП «Черкаська обласна дитяча лікарня», КНП «Перша Черкаська міська лікарня», КНП «Третя Черкаська міська лікарня», КНП «Копичинецька міська лікарня», Гельмязівський психоневрологічний інтернат, також через колег з БО «БФ Вільні» передали допомогу до м.Марганець і звісно не забули про наш улюблений Херсон. Дякуємо за співпрацю нашим колегам з БФ «Маніфест Миру» (Наталії Мажаровій) та благодійникам з Асоціації MALVE di UCRAINA (м.Верона) та її українського партнера БО «БФ Мальви Україна» (м.Львів). Разом до Перемоги!, – зазначила Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *