Відзначення черкасців з нагоди Дня міста обговорили у міській раді

Клопотання про нагородження колективів і окремих громадян різними відзнаками обговорили на засіданні комісії попереднього розгляду матеріалів при виконавчому комітеті Черкаської міської ради.

Під час засідання ухвалили список поданих кандидатур, яких варто відзначити дипломами та грамотами Черкаської міської ради з нагоди Дня міста. Тепер ці кандидатури мають затвердити депутати на засіданні сесії.Начальник відділу «Патронатна служба» Микола Добровольський поінформував комісію про нові відзнаки, які найближчим часом будуть винесені на обговорення і затвердження виконавчим комітетом міської ради.

«В останні роки жителі нашого міста являють багато прикладів мужності, патріотизму, жертовності, доброчинства та інших громадянських і людських чеснот, – сказав голова комісії, секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін. – Переконаний: таких людей обов’язково потрібно відзначити. Хорошою ініціативою є і впровадження нових нагород, аби від імені всієї  громади вшанувати містян, які працюють для розвитку нашого міста і утвердження державності.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *