Через застосунок Повітряна тривога зібрали понад 10 мільйонів гривень на Армію дронів

Користувачі мобільного застосунку Повітряна тривога зібрали понад 10 000 000 гривень, що будуть спрямовані на проєкт Армія дронів. Застосунок розроблено компанією Ajax Systems та Stfalcon за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Суму вдалося зібрати за вісім місяців. Зробити донат можна було через банер усередині застосунку, який спрямовував користувача на фандрейзингову платформу UNITED24.

Частина коштів направлена на збір амбасадора UNITED24 Марка Гемілла на купівлю дронів ​​RQ-35 Heidrun. Окрім цього, актор «Зоряних війн» озвучив англійську версію застосунку Повітряна тривога.

Безпілотники RQ-35 Heidrun дають змогу українським захисникам вести розвідку з повітря, не наражаючи життя на небезпеку. Завдяки надійній радіосистемі дронів військові зможуть протистояти російським засобам радіоелектронної боротьби та допомогти врятувати українські життя і міста.

Підтримати Збройні сили України можна в застосунку Повітряна тривога або на сайті за посиланням — https://u24.gov.ua/dronation

Застосунок Повітряна тривога вже завантажили 21,6 млн разів та активно використовують 6 млн користувачів. Він став зручним і надійним інструментом інформування про небезпеки в Україні. Наразі можна отримати попередження про ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційну та хімічну загрозу.

Застосунок Повітряна тривога розроблено компаніями Ajax Systems та Stfalcon за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *