Загиблому захиснику з Черкас просять присвоїти звання Героя України

Петицію про присвоєння почесного звання Героя України полеглому на війні захиснику з Черкас Едуарду Білому зареєстрували на сайті Президента України. Її створили рідні та друзі військового.

Наразі петиція набрала 12900 голосів із 25000, необхідних для розгляду. Підтримати можна тут: https://petition.president.gov.ua/petition/199242 .

«Едуард був справжнім, добрим, сміливим, сильним, мав велике серце та з самого початку свого життєвого шляху сумлінно служив народові України. У Едуарда лишилась родина: батьки, брат, сестра, вірні друзі. Вдячні йому за відвагу, велику жертву, Едік віддав найдорожче, що в нього було – своє життя заради України та усіх нас. Просимо присвоїти таке заслужене та почесне звання Герой України (посмертно)», – ідеться у тексті петиції.

Нагадаємо, Едуарду Івановичу Білому було 48 років. На захист України він став наприкінці 2022 року, служив командиром відділення протитанкових керованих ракет. Життя досвідченого, відважного та мужнього воїна обірвалося 21 червня 2023 року на Луганщині під час виконання бойового завдання.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *