Черкащина продовжує відбудову підшефних сіл Херсонщини

Незмінно пліч-о-пліч із Іванівкою, Новопетрівкою і Миколаївкою. Для цієї справи згуртувались усі райони, обласний центр, соціально відповідальний бізнес і комунальні служби. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Днями він здійснив робочу поїздку на Херсонщину. На сьогодні спільними зусиллями в підшефних селах уже «реанімували» 45 будинків. Ще 35 зараз у роботі.

– На місці скоординували наші подальші кроки, – зауважив Ігор Табурець. – Маємо максимально використати сприятливі місяці для відбудови, враховуючи, що практично в кожному будинку – побиті дахи. Для місцевих жителів наша підтримка – як ковток свіжого повітря і віри. Вони вдосталь натерпілись від російських окупантів. Їхні звірства тут на кожному кроці.

Традиційно підшефним селам привезли новий вантаж допомоги. Цього разу спільно із друзями нашої області із Данії та Швеції жителям доставили 20 тонн питної води. Нагадаємо, із нею у селах проблеми. А ще – 27 кубів будматеріалів.

– Черкащан тут уже зустрічають, як рідних, – розповів Ігор Табурець. – У який двір не зайти, де працюють будівельники з нашої області, – скрізь лише слова вдячності. Працюємо далі. Разом повертаємо Херсонщину до життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *